Over Uitkijktorens.nl - Uitkijktorens.nl - ontdek de mooiste vergezichten

Over Uitkijktorens.nl

Hoe het begon…

Regelmatig zagen wij, Myrthe Peters en Bram Timmers, ze staan als iconen in een landschap, die eigenzinnige uitkijktorens. Bouwwerken die vragen om beklommen te worden met als beloning een prachtig uitzicht op de Nederlandse natuur, een historisch dorp of een bruisende stad. Vaak architectonische hoogstandjes, altijd met een bijzonder verhaal. Maar nergens vonden we een goed overzicht van de prachtigste uitkijktorens die Nederland rijk is met de mooie verhalen die erachter schuilgaan. Zo’n website moest er komen. Want al die unieke creaties, met liefde bedacht en ontworpen, verdienen aandacht. Met wandel- en fietsroutes en informatie over andere leuke en interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Nu is Uitkijktorens.nl er. We zijn er trots op!

Een platform vol inspiratie

Met Uitkijktorens.nl willen we je inspireren voor een bijzonder dagje uit. De natuur, stad of dorp in, maar net op een andere manier. Even uit de hectiek van alledag. Ontdekken hoe mooi Nederland van boven is. Met bijzondere verhalen over de uitkijktoren en zijn omgeving. Wij geloven in de kracht van verhalen, en daarom in Uitkijktorens.nl. Met veel plezier kijken we terug op de voorbereidingen. Wat hebben we veel over Nederland geleerd. We hopen dat je met net zoveel plezier van Uitkijktorens.nl gebruik maakt en veel inspiratie opdoet.

Hoe gaan we verder…

Uiteraard blijven we niet stil zitten. Nederland kent heel wat uitkijktorens. Die krijgen op termijn hier allemaal een plek. Ook komen er jaarlijks nieuwe torens in Nederland bij. Mis jij nog een mooie uitkijktoren op onze website? Ken je nog een bijzonder verhaal? Of heb je mooie foto’s van uitkijktorens gemaakt? Laat het ons weten via info@uitkijktorens.nl.

Ga eropuit, ontdek een van die prachtige uitkijktorens en beleef de mooiste vergezichten van Nederland!