Blogs en nieuws

Uitkijktorens.nl is hét platform voor uitkijktorens in Nederland. Op deze pagina vind je de interessantste nieuwsberichten en de leukste blogs over uitkijktorens in Nederland. Wat zijn de oudste uitzichttorens van Nederland? Welke uitkijktorens liggen in de meest schilderachtige landschappen? En wat zijn de gaafste torens die je beslist moet bezoeken? Laat je inspireren en maak van je dagje uit een waardevolle herinnering.

De meest avontuurlijke uitkijktorens van Nederland

04 nov 2023

Laat je bloed sneller lopen en ontdek de meest avontuurlijke uitkijktorens van Nederland. Hier moet je zijn als je een echte durfal bent.

De mooiste fietsroutes in de lente

05 apr 2023

Frisgroene natuur, blatende lammetjes en kleurige bloemen. Pak je fiets en beleef de lente met deze mooie fietsroutes die je langs toffe uitkijktorens brengt.

7x de leukste uitkijktorens voor kinderen

15 dec 2022

Zin in een leuk uitstapje met het hele gezin? Beklim dan eens een uitkijktoren en ontdek samen met je kinderen de mooiste vergezichten. Check hier de leukste uitkijktorens voor kinderen.

De 6 mooiste herfstwandelingen in de Nederlandse natuur

03 okt 2022

Ontdek de prachtige herfstkleuren in de natuur. Bekijk het eens op hoogte en beklim een uitkijktoren. Dit zijn de 6 mooiste herfstwandelingen in de Nederlandse natuur.

5 uitkijktorens op bijzondere locaties

05 aug 2022

Een bezoek aan een uitkijktoren is al een belevenis op zich, maar deze 5 uitkijktorens op bijzondere locaties maken het wel extra speciaal. Ontdek ze in dit blogbericht.

Ontdek 5 uitkijktorens op leeftijd

19 jul 2022

Nederland kent tal van oude uitkijktorens vol historie met bijzondere verhalen. Lees welke 5 uitkijktorens op leeftijd je niet mag missen!

Uitkijktorens.nl is live!

19 jul 2022

Uitkijktorens.nl, het platform voor uitkijktorens in Nederland, is live gegaan. Lees hier het laatste nieuws!

bird

Blogs en nieuwsberichten van Uitkijktorens.nl

Op deze pagina ontdek je leuke tips, interessant nieuws en verrassende blogs over de gaafste uitkijktorens die Nederland rijk is. Als inspiratie voor een heerlijke wandeling door de prachtige natuur en een onvergetelijke fietstocht door dichte bossen, open heide en idyllische dorpjes. Of omdat je niks wilt missen van deze vaak architectonische hoogstandjes die de mooiste vergezichten bieden. Bekijk daarom alle blogs en nieuwsberichten.

Nieuws maken we samen. Heb je zelf nog leuke nieuwtjes en interessante weetjes over een uitkijktoren of weet jij waar binnenkort een nieuwe uitkijktoren verrijst? Laat het ons vooral weten via info@uitkijktorens.nl.